Μέγεθος
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 15 Δεκεμβρίου έως 27 Δεκεμβρίου
  • Το προϊόν θα παραδοθεί από Polonia.
Οφέλη:
  • 0.66 πόντοι Vivre i
  • Επιστροφή χωρίς επιβάρυνση εντός 14 ημερών
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη την χώρα για τις παραγγελίες άνω των 55 ευρώ.
6699
  • Τελευταίες ώρες! Εφάρμοσε το BF40GR στο καλάθι για 40% επιπλέον έκπτωση σε αυτό το προϊόν!
Περιγραφή
Χάρη στις ελαστικές ίνες, το κάλυμμα επιστρέφει στην προηγούμενη κατάσταση μετά τη χρήση. Χάρη στις ειδικές συρραφές, η πλήρωση δεν χωρίζεται στα στρώματα. Τα μικρά βήματα στο πάπλωμα διατηρούν τη γέμιση μαζί, έτσι δεν κυλάει από τη μία πλευρά, που εξασφαλίζει άνετο ύπνο. Οι συρραφές αναγκάζουν επίσης το πάπλωμα να προσαρμοστεί καλύτερα στο σώμα.πρότυπο oeko-tex 100.
Προδιαγραφές
Title
Value
Μέγεθος:
200x200 cm (μήκος 200 εκ/πλάτος 200 εκ/ύψος 2 εκ)
Βάρος:
1.7 Kg
Υλικό:
100% μικροΐνες, Γέμιση υλικού: θερμικά στριμμένες ίνες πολυεστέρα με επίστρωση σιλικόνης, 100 g/m2
Χρώμα:
λευκό
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Αυτό το προϊόν μπορεί να επιστραφεί δωρεάν σε 14 ημέρες από την παραλαβή του δέματος
Οδηγίες
Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 95 βαθμούς Κελσίου.
DecoKing
Η DecoKing είναι μια μάρκα που δημιουργήθηκε ειδικά για τους γνώστες των κομψών και εξαιρετικών εσωτερικών διατάξεων. Ο κομψός και μινιμαλιστικός σχεδιασμός και τα προσεκτικά επιλεγμένα υλικά καθορίζουν την κορυφαία κατηγορία προϊόντων DecoKing. Ο συνδυασμός των τελευταίων τάσεων με ένα ευρύ φάσμα σχεδίων και χρωμάτων είναι ο ορισμός της διαχρονικότητας. Δημιουργήστε το δικό σας υποκατάστατο της πολυτέλειας!

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.