• Απομένει 1 αντικείμενο
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 30 Ιουνίου έως 07 Ιουλίου
Οφέλη:
  • 0.17 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
17 99 24 15 RRP ?
  • -15% ΚΩΔΙΚΟΣ: EXTRA15GR Συνδέσου στο λογαριασμό σου για να λάβεις έκπτωση
Περιγραφή
Αφαιρούμενο κάλυμμα μαξιλαριού: όχι.
Προδιαγραφές
Title
Value
Μέγεθος:
45x95 cm (μήκος 95 εκ/πλάτος 45 εκ/ύψος 4 εκ)
Βάρος:
0,580 Kg
Υλικό:
ύφασμα ολεφίνης, πυκνότητα: 200 gr / m 2, αδιάβροχο, πάχος καθίσματος: 4 cm
Χρώμα:
πράσινο
Παιδικά σχέδια
όχι
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Οδηγίες
Είναι κατάλληλο για εξωτερική χρήση: Ναι.
Bizzotto
Η Bizzotto είναι ένα brand που θέλει να φέρει την ιστορία, την ποιότητα και τις αρχές σχεδιασμού της Ιταλίας στα σπίτια των πελατών της. Πάνω από 70 χρόνια πριν, ο Andrea Bizzotto έθεσε τα θεμέλια ενός τοπικού καταστήματος μικρών επίπλων και διακοσμήσεωω, το οποίο αργότερα μετατράπηκε σε γνωστό brand πέρα από τα σύνορα. Τα προϊόντα αύτου του brand διακρίνονται για την προσοχή ως προς την λεπτομέρεια και τον ποιοτικό σχεδιασμό, πάντα προσαρτημένα στο αυθεντικό ιταλικό πνεύμα. Επί του παρόντος, η Bizzotto πωλεί ένα ευρύ φάσμα προϊόντων οικιακής διακόσμησης - έπιπλα, διακοσμητικά, υφασμάτινα προϊόντα κουζίνας και κάθε ένα από αυτά φέρει ένα κομμάτι της μαγείας της Ιταλίας.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.