Οφέλη:
  • 0.27 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
27 99 53 26 RRP ?
Μη διαθεσιμο στοκ
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 31 εκ/πλάτος 4.5 εκ/ύψος 31 εκ
Βάρος:
0,550 Kg
Υλικό:
ξύλο
Χρώμα:
πολύχρωμο
Παιδικά σχέδια
όχι
Κριτικές
5.00
1 Κριτικές
5 Αστέρια (1)
4 Αστέρια (0)
3 Αστέρια (0)
2 Αστέρια (0)
1 Αστέρι (0)
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
VACCHETTI
Οι ρίζες της εταιρείας Vacchetti, μια πλέον καθιερωμένη πραγματικότητα στην αγορά αξεσουάρ επίπλων, χρονολογούνται από τα τέλη του 19ου αιώνα, όταν ο Paolo Vacchetti ξεκίνησε τη δραστηριότητά του ως κατασκευαστής καλαθιών. Ακριβώς από εκείνα τα χέρια, τα οποία συνδύασαν ανελέητα τις δημιουργίες του με τη βοήθεια όλης της οικογένειας, γεννήθηκε μια εταιρεία που προοριζόταν να εμπλέξει με ενθουσιασμό τις επόμενες γενιές. Την σκυτάλη πήρε στην πραγματικότητα ο Giuseppe, ο οποίος το 1960 μαζί με τη σύζυγό του Rita έδωσαν μια πρώτη ώθηση στο άνοιγμα προς το εξωτερικό, με τα ταξίδια του στην Ισπανία και το Βέλγιο σε αναζήτηση πρώτων υλών. Την επόμενη δεκαετία, μετακομίζοντας στη Γιουγκοσλαβία και την Ανατολική Ευρώπη, άρχισε επίσης η εισαγωγή τελικών προϊόντων.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.