Χρώμα
λευκό, χρώμα της άμμου
χρώμα της άμμου
  • Εταιρεία: Resol
  • Πωλήθηκε και παραδόθηκε από τον/την: VIVRE DECO
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 31 Μαΐου έως 09 Ιουνίου
Οφέλη:
  • 0.43 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
43 99 60 94 RRP ?
  • -15% ΚΩΔΙΚΟΣ: EXTRA15GR Συνδέσου στο λογαριασμό σου για να λάβεις έκπτωση
Περιγραφή
  • Κατάλληλο για εξωτερική χρήση: Ναι
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 55 εκ/πλάτος 50.6 εκ/ύψος 80 εκ
Βάρος:
3.6 Kg
Υλικό:
πολυπροπυλένιο, Προστασία UV, γαλβανισμένες βίδες
Χρώμα:
χρώμα της άμμου
Κατάλληλο για εξωτερική χρήση
ναι
Παιδικά σχέδια
όχι
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Οδηγίες
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: όχι
  • Περιλαμβάνονται οι οδηγίες συναρμολόγησης: όχι
Resol
Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο από τη δημιουργία της πρώτης καρέκλας μας το 1985 στον εκτενή κατάλογό μας σήμερα, γεμίζοντας ζωή εκατομμύρια χώρους από όλο τον κόσμο. Σήμερα συνεργαζόμαστε με τον πιο εκτενή κατάλογο της αγοράς, με δημιουργικές, καινοτόμες και καθολικές γραμμές για να δώσουμε φωνή σε χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, μετατρέποντας το περιβάλλον τους σε έναν χώρο έμπνευσης και επικοινωνίας, που είναι προσωπικός και μοναδικός. Επειδή στον σημερινό κόσμο, ένας ενιαίος χώρος είναι ταυτόχρονα κοινωνικό περιβάλλον και καταφύγιο, είναι συλλογικός και ατομικός, καθολικός και προσωπικός. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να αναγνωρίσουμε τον εαυτό μας. Ο σημερινός σχεδιασμός μας επικοινωνεί και μας προσδιορίζει. Έτσι το καταλαβαίνουμε εμείς στην Resol και αυτό που προσφέρουμε στους πελάτες μας είναι κάτι που κατά συνέπεια έχει γίνει η βάση της επιτυχίας μας. Ζήστε τον χώρο σας!

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.