5
3 Κριτικές
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 30 Ιουνίου έως 07 Ιουλίου
Οφέλη:
  • 0.09 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
9 99 11 26 RRP ?
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 18.5 εκ/πλάτος 12.5 εκ/ύψος 8.5 εκ
Βάρος:
0,266 Kg
Υλικό:
ανοξείδωτο ατσάλι
Χρώμα:
γκρι
Κριτικές
5
3 Κριτικές
5 Αστέρια (3)
4 Αστέρια (0)
3 Αστέρια (0)
2 Αστέρια (0)
1 Αστέρι (0)
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Οδηγίες
Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων: ναι
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φούρνο μικροκυμάτων: όχι
Banquet
Η μάρκα BANQUET παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη προσφορά προϊόντων για μαγειρικά σκεύη και επιτραπέζια σκεύη. Η συλλογή περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία σπιτικών σκευών, καθώς και προϊόντα από γυαλί, κεραμικά ή πορσελάνη, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για την επεξεργασία τροφίμων, την προετοιμασία γευμάτων και ποτών, το στρώσιμο τραπεζιού, το σερβίρισμα ποτών και την αποθήκευση ωμών τροφίμων και έτοιμων φαγητών. Η δημοτικότητα της μάρκας μεταξύ των πελατών μας υποδηλώνεται από το γεγονός ότι τα προϊόντα BANQUET κυκλοφορούν σε περισσότερες από 20 χώρες εντός και εκτός Ευρώπης. Προς το παρόν, τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια ικανοποιημένους πελάτες. Το 2019 ανοίξαμε τα δικά μας καταστήματα με το σήμα BANQUET στην Τσεχία. Από τότε συνεχίσαμε να επεκτεινόμαστε σε νέα μέρη και τώρα προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε περισσότερα από 80 καταστήματα, επίσης στη Σλοβακία και την Πολωνία. Μακροπρόθεσμα, η BANQUET στοχεύει να επεκτείνει συνεχώς τη γκάμα της και να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα μαγειρικής σε προσιτές τιμές. Στόχος μας είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στους πελάτες μας διευρύνοντας και διαφοροποιώντας τη γκάμα των προϊόντων, συνεχίζοντας τη δημιουργία μακροπρόθεσμων, θετικών σχέσεων με τους πελάτες μας, ανταποκρινόμενοι σε όλες τις απαιτήσεις των πελατών με γρήγορο και ευέλικτο τρόπο και βελτιώνοντας τη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.