• Εταιρεία: Lulabi
  • Πωλήθηκε και παραδόθηκε από τον/την: VIVRE DECO
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 01 Ιουλίου έως 08 Ιουλίου
Οφέλη:
  • 0.13 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
13 99 15 99 (-12%) ?
  • -15% ΚΩΔΙΚΟΣ: EXTRA15GR Συνδέσου στο λογαριασμό σου για να λάβεις έκπτωση
Περιγραφή
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 38 εκ/πλάτος 28 εκ
Βάρος:
0,220 Kg
Υλικό:
πολυστυρένιο
Χρώμα:
πράσινο
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Lulabi
Όταν γεννιέται ένα παιδί, γεννιέται μια νέα οικογένεια. Ένα μοναδικό γεγονός που καθορίζει πολλές αλλαγές και την ανάγκη να εξοπλίσετε το σπίτι σας με όλα όσα χρειάζεστε για να καλωσορίσετε καλύτερα την άφιξη αυτής της νέας ζωής. Η Lulabi προσφέρει πολλές λύσεις σχεδιασμένες να σας εξοπλίσουν με τα πάντα σε μια τιμή που είναι πολύ προσεκτική για τις οικονομίες των νέων γονέων. Η Lulabi είναι η μάρκα αφιερωμένη στα παιδιά από την Pengo, μια κορυφαία εταιρεία στη διανομή οικιακών ειδών. Με ξεκίνημα το 2013, η Lulabi είναι μια νέα μάρκα που εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο της Εταιρείας με προϊόντα αφιερωμένα σε παιδιά ηλικίας 0/5 ετών. Ο κατάλογος, με περισσότερες από 300 προϊόντα, προσφέρει σε νέες μητέρες και νέους πατέρες μια πλήρη γκάμα προϊόντων με άδεια και επώνυμα Lulabi. Η προσοχή στον κόσμο της πρώιμης παιδικής ηλικίας είναι πολύ έντονη μέσα στην εταιρεία: αυτό αποδεικνύεται από τις συνεχείς επενδύσεις στην έρευνα και την ανάπτυξη, τα συναρπαστικά γραφικά και τη μεγάλη ποιότητα των πρώτων υλών. Κάθε χρόνο, τα πιο σημαντικά νέα προϊόντα παρουσιάζονται στην έκθεση της Κολωνίας, τη σημαντικότερη διεθνή προθήκη στον κόσμο της πρώιμης παιδικής ηλικίας. Η Lulabi στοχεύει να φέρει την ιταλική γεύση και στο εξωτερικό, εστιάζοντας σε καινοτόμα και εξαιρετικά ελκυστικά γραφικά ικανά να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των παιδιών και των γονέων τους, μια ποικίλη και απαιτητική πελατεία από άποψη ποιότητας, ασφάλειας, στυλ και τιμής.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.