Ανδρικό ρολόι χειρός Commodus

SKU: 2041237
  • Εταιρεία: Reign
  • Πωλήθηκε και παραδόθηκε από τον/την: VIVRE DECO
Οφέλη:
  • 1.73 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν αποστολή σε όλη τη χώρα για παραγγελίες που πληρώνονται προκαταβολικά πάνω από 55 ευρώ.
173 99 950 68 RRP ?
Μη διαθεσιμο στοκ
  • Αυτό το προϊόν επωφελείται από δωρεάν αποστολή με πληρωμή μέσω κάρτας
Περιγραφή
Αυτόματος μηχανισμός
Αναλογική οθόνη
Aδιάβροχο: 5 ΑΤΜ
Σύστημα κλεισίματος: Σύστημα κουμπώματος με πόρπη
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 23.3 εκ/πλάτος 4.8 εκ/ύψος 1.3 εκ
Βάρος:
0,260 Kg
Υλικό:
περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι, λουρί από γνήσιο δέρμα
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Reign
ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΑΣ. Αποκλειστικά για όσους έχουν το μάτι για την άψογη καλλιτεχνία και την ασυναγώνιστη ποιότητα, τα ρολόγια REIGN φοριούνται από εκείνους που έρχονται πάντα πρώτοι, αποδίδοντας φόρο τιμής στην ικανότητά τους να επηρεάζουν. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτά τα κλασικά σχέδια είναι αξεπέραστα όχι μόνο στη μαεστρία της κατασκευής τους, αλλά στην ανώτερη προσοχή στη λεπτομέρεια του σχεδιασμού τους. Κυριαρχήστε στο στυλ σας με το REIGN.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.