• Εταιρεία: Gloria
  • Πωλήθηκε και παραδόθηκε από τον/την: VIVRE DECO
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 02 Αυγούστου έως 12 Αυγούστου
  • Το προϊόν θα παραδοθεί από Turcia.
Οφέλη:
  • 0.15 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
15 99 27 46 RRP ?
Περιγραφή
Ψηφιακή εκτύπωση διπλής όψης, Πρότυπο 100% πολυεστέρα, μαλακό βαμβακερό κορδόνι
Ενισχύστε το στυλ σας με την πιστοποιημένη τσάντα OEKO-TEX®
Θα εκπλαγείτε από την ποιότητα της ψηφιακής εκτύπωσης, το ειδικό ύφασμα, δεδομένου ότι έχουν ζωντανή και ρεαλιστική 3D ψηφιακή εκτύπωση
Η τσάντα παράγεται, χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία σε εγκαταστάσεις πιστοποιημένες με BSCI με τεχνολογία ψηφιακής εκτύπωσης 3D
Πρώτες ύλες χρησιμοποιούνται στην παραγωγή
Δεν υπάρχουν καρκινογόνες αντιδράσεις
Συνοψίζοντας, το προϊόν δεν περιέχει επιβλαβείς ή χημικές ουσίες για την υγεία των ανθρώπων και των ζώων
Η τσάντα είναι κατάλληλη ειδικά για ημερήσια χρήση, καθημερινή χρήση, παραλίες, κλπ
Δεν ξεθωριάζει ανάλογα με το πλύσιμο και τη χρήση
Διαθέτει σύστημα φερμουάρ
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 55 εκ/πλάτος 45 εκ/ύψος 5 εκ
Βάρος:
0,400 Kg
Υλικό:
70% πολυεστέρας, 30% βαμβάκι
Χρώμα:
γκρί
Κριτικές
5.00
1 Κριτικές
5 Αστέρια (1)
4 Αστέρια (0)
3 Αστέρια (0)
2 Αστέρια (0)
1 Αστέρι (0)
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Gloria
Η Gloria έχει σχεδιαστεί για γυναίκες που αποκλειστικά προστατεύουν το περιβάλλον, σύμφωνα με την ABC News, οι περισσότερες επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες πρέπει να χρησιμοποιούνται τουλάχιστον 50 φορές πριν εμφανιστούν τα περιβαλλοντικά τους οφέλη. Και σύμφωνα με το ScienceAlert, η επαναχρησιμοποίηση μιας πλαστικής σακούλας μιας χρήσης τρεις φορές έχει τις ίδιες περιβαλλοντικές επιπτώσεις με τη χρήση μιας βαμβακερής τσάντας 393 φορές. Αυτές οι τσάντες είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό ύφασμα, πλένονται και είναι κατάλληλες για διάφορες περιπτώσεις! Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στην καθημερινή ζωή, για παντοπωλεία, για πικνίκ, για την παραλία που οι γυναικείες τσάντες θα είναι απαραίτητες για τον τρόπο ζωής σας. Θα σώσουμε τον κόσμο με αυτά τα μικρά βήματα!

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.