Μηχάνημα πρίζας κατά των κουνουπιών Garden

SKU: 2209807
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 05 Σεπτεμβίου έως 15 Σεπτεμβίου
  • Το προϊόν θα παραδοθεί από Spania.
Οφέλη:
  • 0.53 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 100 ευρώ .
17 99
Περιγραφή
Είναι πολύ αποτελεσματικό στην εύκολη απομάκρυνση των ενοχλητικών κουνουπιών, χωρίς χημικά ή θόρυβο. Διαθέτει επίσης νυχτερινό φως LED το οποίο είναι πολύ πρακτικό ως νυχτερινό φως στα παιδικά δωμάτια
3 LED φώτα UV (Πορτατἰφ)
Περίπου. αρκετό για: 20 m²
Discharge (εσωτερική γρίλια): 400V
Αφαιρούμενο δοχείο για να αδειάσει τα έντομα
Περιλαμβάνει μικρό βουρτσάκι καθαρισμού
Αθόρυβο και μη τοξικό
Τάση: 220-240V
Συχνότητα: 50-60 Hz
Ισχύς: 1 W
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 10 εκ/πλάτος 6 εκ/ύψος 12 εκ
Βάρος:
0,105 Kg
Υλικό:
ABS
Χρώμα:
λευκό και μπλε
InnovaGoods
Η InnovaGoods είναι ηγέτης στην ανάπτυξη καινοτόμων και δημοφιλών προϊόντων. Εξυπηρετούμε όλους τους τύπους πελατών και εξάγουμε σε περισσότερες από 100 χώρες. Έχουμε περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και την εισαγωγή. Η InnovaGoods είναι ηγέτης της Ευρώπης στην ανάπτυξη καινοτόμων και δημοφιλών προϊόντων με υψηλή προστιθέμενη αξία. Είμαστε ειδικοί στην ώθηση αγαθών για ευρεία διανομή, καταστήματα αλυσίδων και διαδικτυακές επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.