Ηλεκτρικός ψεκαστήρας χρωμάτων Houseware

SKU: 2209835
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 22 Αυγούστου έως 29 Αυγούστου
Οφέλη:
  • 1.19 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 100 ευρώ .
39 99 77 99 (-48%) ?
Περιγραφή
Ένα πολύ εύχρηστο ηλεκτρικό πιστόλι ψεκασμού με συμπαγή σχεδίαση που σας επιτρέπει να βάφετε γρήγορα και άνετα, που θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο, κόπο και χρήματα. Ιδανικό για βερνίκωμα θυρών, Έπιπλο, μεταλλικά αντικείμενα, ξύλο, βάψιμο τοίχων, κλπ. Περιλαμβάνει διάφορα αξεσουάρ για την εκτέλεση διαφορετικών εργασιών με βέλτιστα αποτελέσματα. Μπορεί επίσης να διαχωριστεί και καθαρίζεται εύκολα. Αντιολισθητική λαβή ανύψωσης
4 τεμάχια στήριξης με τροχό
Περιστρεφόμενος (180ºhandle-360º υποστηρίζει)
Εύκολο στη χρήση και στην αποθήκευση
Εικονογραφημένο εγχειρίδιο χρήστη
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 21 εκ/πλάτος 12 εκ/ύψος 22.5 εκ
Βάρος:
1.1 Kg
Υλικό:
ABS, ΡΡ
Χρώμα:
γκρι
InnovaGoods
Η InnovaGoods είναι ηγέτης στην ανάπτυξη καινοτόμων και δημοφιλών προϊόντων. Εξυπηρετούμε όλους τους τύπους πελατών και εξάγουμε σε περισσότερες από 100 χώρες. Έχουμε περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και την εισαγωγή. Η InnovaGoods είναι ηγέτης της Ευρώπης στην ανάπτυξη καινοτόμων και δημοφιλών προϊόντων με υψηλή προστιθέμενη αξία. Είμαστε ειδικοί στην ώθηση αγαθών για ευρεία διανομή, καταστήματα αλυσίδων και διαδικτυακές επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.