Αυτοκόλλητα μπαλώματα ζεστά μαξιλάρια Wellness

SKU: 2209880
  • Γρήγορη παράδοση
Οφέλη:
  • 0.38 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 100 ευρώ .
12 99
Μη διαθεσιμο στοκ
Περιγραφή
Προσφέρουν τεράστια ανακούφιση και αίσθηση ευεξίας στις τοπικές περιοχές του σώματος όπου εφαρμόζονται, κυρίως στο πίσω μέρος, λαιμό και κοιλιά
Τύπος: Κόλλα
έτοιμο για χρήση: ανοίξτε και τινάξτε
Βολικό και εύκολο στη χρήση: Ενεργοποιήστε σε επαφή με τον αέρα
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 11 εκ/πλάτος 2 εκ/ύψος 15 εκ
Βάρος:
0,150 Kg
Υλικό:
Σκόνη σιδήρου, νερό, ενεργό άνθρακα, βερμικουλίτης (Ιμαλαΐα)
Χρώμα:
λευκό
InnovaGoods
Η InnovaGoods είναι ηγέτης στην ανάπτυξη καινοτόμων και δημοφιλών προϊόντων. Εξυπηρετούμε όλους τους τύπους πελατών και εξάγουμε σε περισσότερες από 100 χώρες. Έχουμε περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και την εισαγωγή. Η InnovaGoods είναι ηγέτης της Ευρώπης στην ανάπτυξη καινοτόμων και δημοφιλών προϊόντων με υψηλή προστιθέμενη αξία. Είμαστε ειδικοί στην ώθηση αγαθών για ευρεία διανομή, καταστήματα αλυσίδων και διαδικτυακές επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.