Αποστειρωτής οδοντόβουρτσας UV με βάση και διανομέα οδοντόκρεμας Houseware

SKU: 2209984
Οφέλη:
  • 0.71 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 100 ευρώ .
23 99 41 99 (-42%) ?
Μη διαθεσιμο στοκ
Περιγραφή
Ένας πλήρης και αποτελεσματικός αποστειρωτής UV οδοντόβουρτσας πολλαπλών χρήσεων 3-σε-1 με διανομέα οδοντόκρεμας για βάση για τοποθέτηση στον τοίχο με κόλλα. Αυτή η οικογενειακή υποδοχή οδοντόβουρτσας μπορεί να χωρέσει 5 οδοντόβουρτσες και μπορεί να χωριστεί για εύκολο καθαρισμό. Ιδανικό για πιο βολικό και ασφαλές βούρτσισμα δοντιών, προστασία της οδοντόβουρτσας από βακτηριακή μόλυνση χρησιμοποιώντας το υπεριώδες φως για να γίνει απολύμανση γρήγορα και εύκολα, και εξάλειψη βακτηρίων και μικροοργανισμών σε λίγα μόνο λεπτά. Τύπος: Ηλεκτρική εστία, Μπορεί να ξανά χρησιμοποιηθεί
Τριπλή λειτουργία: Αποστειρωτής UV, Κύπελλο για οδοντόβουρτσες, Δοχείο διανομέας
φιλικό προς το περιβάλλον: χωρίς χημικά και τοξικά προϊόντα
αντιβακτηριακό: 99.9%
Γρήγορη απολύμανση: υπεριώδες φως 4-5 min
Αυτόματο σταμάτημα
Χωρητικότητα για 5 οδοντόβουρτσες
Εύκολη εγκατάσταση με κόλλα
Ξεχωρίζει για εύκολο καθάρισμα
Συμπεριλαμβάνονται: Καλώδιο DC-USB
Μήκος καλωδίου: 100 cm
Μήκος κύματος: UV-C 260 nm
DC: 5 v / 200 ma
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 21.5 εκ/πλάτος 6.7 εκ/ύψος 13 εκ
Βάρος:
0,305 Kg
Υλικό:
ABS
Χρώμα:
λευκό
InnovaGoods
Η InnovaGoods είναι ηγέτης στην ανάπτυξη καινοτόμων και δημοφιλών προϊόντων. Εξυπηρετούμε όλους τους τύπους πελατών και εξάγουμε σε περισσότερες από 100 χώρες. Έχουμε περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και την εισαγωγή. Η InnovaGoods είναι ηγέτης της Ευρώπης στην ανάπτυξη καινοτόμων και δημοφιλών προϊόντων με υψηλή προστιθέμενη αξία. Είμαστε ειδικοί στην ώθηση αγαθών για ευρεία διανομή, καταστήματα αλυσίδων και διαδικτυακές επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.