Αντιβακτηριακή βούρτσα τουαλέτας από καουτσούκ Houseware

SKU: 2210040
Οφέλη:
  • 0.44 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 100 ευρώ .
14 99
Μη διαθεσιμο στοκ
Περιγραφή
Ένα αυθεντικό αντιβακτηριακό ελαστικό βουρτσάκι τουαλέτας που είναι πολύ πιο υγιεινό και μακράς διαρκείας από τα παραδοσιακά πινέλα τουαλέτας
Τύπος: αντιβακτηριακό, Συμπαγές, Αφαιρούμενος
Υγιεινό, αναπνέει και πλένεται
Στιβαρό και ανθεκτικό
Μαλακές εύκαμπτες τρίχες
Εργονομική αντιολισθητική λαβή
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 12 εκ/πλάτος 12 εκ/ύψος 43 εκ
Βάρος:
0,222 Kg
Υλικό:
TPR, ΡΡ, αλουμίνιο
Χρώμα:
γκρι
InnovaGoods
Η InnovaGoods είναι ηγέτης στην ανάπτυξη καινοτόμων και δημοφιλών προϊόντων. Εξυπηρετούμε όλους τους τύπους πελατών και εξάγουμε σε περισσότερες από 100 χώρες. Έχουμε περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και την εισαγωγή. Η InnovaGoods είναι ηγέτης της Ευρώπης στην ανάπτυξη καινοτόμων και δημοφιλών προϊόντων με υψηλή προστιθέμενη αξία. Είμαστε ειδικοί στην ώθηση αγαθών για ευρεία διανομή, καταστήματα αλυσίδων και διαδικτυακές επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.