Οφέλη:
  • 0.95 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 100 ευρώ .
31 99 55 99 (-42%) ?
Μη διαθεσιμο στοκ
Περιγραφή
Ο καινοτόμος σχεδιασμός του 2 σε 1 βελτιώνει την ποιότητα του αέρα, βοηθά στην καλύτερη αναπνοή, ενώ αρωματίζει το περιβάλλον με τα επιθυμητά αρώματα. Τύπος: Ηλεκτρική εστία, σιωπηλός
πολυλειτουργικό: Φωτιστικό LED, Υγραντήρας, Διαχυτής αρώματος
Χωρητικότητα: 400 ml
15 λειτουργίες φωτισμού
Περίπου. Λειτουργία: 12-20 m²
Χρονοδιακόπτης: 10S, 2h, 4h
Αυτόματο σταμάτημα, Έχει αντιολισθητικά πόδια
τρέχων προσαρμογέας: 150 cm
τύπου βύσματος: C
Ισχύς: 16 W
Συχνότητα (Hz): 2400 hz
AC είσοδος: 100-240 V / 50-60 Hz
DC είσοδος: 24 v / 600 ma
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 14 εκ/πλάτος 14 εκ/ύψος 9 εκ
Βάρος:
0,240 Kg
Υλικό:
ΡΡ
Χρώμα:
λευκό
InnovaGoods
Η InnovaGoods είναι ηγέτης στην ανάπτυξη καινοτόμων και δημοφιλών προϊόντων. Εξυπηρετούμε όλους τους τύπους πελατών και εξάγουμε σε περισσότερες από 100 χώρες. Έχουμε περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και την εισαγωγή. Η InnovaGoods είναι ηγέτης της Ευρώπης στην ανάπτυξη καινοτόμων και δημοφιλών προϊόντων με υψηλή προστιθέμενη αξία. Είμαστε ειδικοί στην ώθηση αγαθών για ευρεία διανομή, καταστήματα αλυσίδων και διαδικτυακές επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.