• απομένουν 2 αντικείμενα
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 20 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου
  • Το προϊόν θα παραδοθεί από Italia.
Οφέλη:
  • 0.24 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
24 99 39 21 RRP ?
Προδιαγραφές
Title
Value
Βάρος:
2.0 Kg
Υλικό:
πορσελάνη
Χρώμα:
πολύχρωμο
Σετ:
1 μπολ με διαστάσεις D17.5xH8 cm, με χωρητικότητα 940 ml
1 μπολ με διαστάσεις D15xH7 cm, με χωρητικότητα 610 ml
1 μπολ με διαστάσεις D12.5xH6 cm, με χωρητικότητα 350 ml
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Οδηγίες
Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων: ναι
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φούρνο μικροκυμάτων: ναι
Villa D'Este Home Tivoli
Το VILLA D'ESTE HOME TIVOLI είναι ένα εμπορικό σήμα του "Galileo Group", πρωτοπόρου στον ιταλικό τομέα επιτραπέζιων σκευών. Ντύνουμε το τραπέζι σας και το σπίτι σας από περισσότερα από 20 χρόνια. Η έρευνα, ο σχεδιασμός και η ποιότητα, μαζί με μια προσεκτική επιλογή υλικών και μια συνεχής ανάλυση των τάσεων της αγοράς οδήγησαν το VILLA D'ESTE HOME TIVOLI να φέρει επανάσταση στην έννοια των επιτραπέζιων σκευών και να το καταστήσει προσιτό για όλους. Είναι πλήρως σχεδιασμένο και σχεδιασμένο στην Ιταλία από τους ειδικούς σχεδιαστές μας. Μια συνεχής δημιουργική διαδικασία που μας επιτρέπει να προβλέψουμε τάσεις, δημιουργώντας πολύχρωμα και καινοτόμα στυλ για επιτραπέζια σκεύη και επίπλωση αξεσουάρ για το σπίτι.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.