Χαλί Tarz 100x200 cm

SKU: 2724417
Μέγεθος
Οφέλη:
  • 1.22 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 100 ευρώ .
40 99 192 09 RRP ?
Μη διαθεσιμο στοκ
Περιγραφή
  • Τύπος κατασκευής χαλιού: υφαίνονται σε μηχανή
  • Κατάλληλο για θερμαινόμενα δάπεδα: ναι
Προδιαγραφές
Title
Value
Μέγεθος:
100x200 cm (μήκος 200 εκ/πλάτος 100 εκ/ύψος 2.5 εκ)
Βάρος:
3.9 Kg
Υλικό:
100% νήματα από πολυεστέρα, πυκνότητα 2400 g / m2
Ύψος νημάτων 9 mm:
Χρώμα:
γκρι, άσπρο
Κατάλληλο για θερμαινόμενα δάπεδα
ναι
Μέγεθος χαλιών (cm)
100x200
Σχήμα χαλιού
ορθογώνιο
Μοντέλο χαλιού
βίντατζ
Μέθοδος κατασκευής
υφαντό σε μηχανή
Έγγραφα
Οδηγίες φροντίδας: Για να αποφευχθεί η είσοδος σκόνης μεταξύ του νήματος (σωρός) στο χαλί με την πάροδο του χρόνου, πρέπει να σκουπίζεται με ηλεκτρική σκούπα σε τακτά χρονικά διαστήματα. Με την ηλεκτρική σκούπα, τα νήματα (χνούδι) θα πρέπει να απελευθερωθεί αργά προς την κατεύθυνση που έχουν. Ποτέ μην το χτυπάτε, μην τοποθετείτε σκληρά αντικείμενα. Δεν πρέπει να αφήνεται στο φως του ήλιου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι κατασκευαστές υγρών λεκέδων που χύνονται στο χαλί πρέπει να καθαρίζονται με χαρτοπετσέτες χωρίς το ταχύτερο δυνατόν. Με τον καθαρισμό δεν πρέπει ποτέ να τρίβουμε το λεκέ. Αυτό θα προκαλέσει το λεκέ να διεισδύσει περαιτέρω στο χαλί. Κατά τη διάρκεια του καθαρισμού χαλιών θα πρέπει να αποφεύγετε τη χρήση υπερβολικού νερού και σαμπουάν. Οι βρόχοι δεν πρέπει να τραβηχτούν από το χαλί, Οι βρόχοι που έχουν βγει πρέπει να κοπούν από την επιφάνεια του χαλιού.
Χρήση λευκαντικού: όχι
Μπορεί να στεγνωθεί με φυγοκέντριση: ναι
Επαγγελματικός καθαρισμός: ναι
Πλυντήριο ρούχων: ναι
Πλύσιμο στο χέρι: ναι
Oyo Concept
Είναι μια αυθεντική μάρκα από τη σειρά διακόσμησης σπιτιού που ξεκίνησε από την OYO Fashion. Στόχος της είναι να δημιουργήσει διακεκριμένα προϊόντα που αντικατοπτρίζουν την αστική ψυχή στο μοντέρνο σπίτι σας.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.