Μέγεθος
  • Εταιρεία: Goby
  • Πωλήθηκε και παραδόθηκε από τον/την: VIVRE DECO
  • Απομένει 1 αντικείμενο
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 29 Ιουνίου έως 06 Ιουλίου
Οφέλη:
  • 0.43 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
43 99 57 99 (-24%) ?
  • -15% ΚΩΔΙΚΟΣ: EXTRA15GR Συνδέσου στο λογαριασμό σου για να λάβεις έκπτωση
Περιγραφή
Ύψος τακουνιού: 4.5 cm
Προδιαγραφές
Title
Value
Μέγεθος:
39
Βάρος:
1.1 Kg
Υλικό:
εξωτερικό υλικό: τεχνητό δέρμα
εσωτερική σόλα : θερμοπλαστικό
Χρώμα:
πολύχρωμο
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Goby
Η Goby είναι μια μάρκα υποδημάτων και τσαντών που ιδρύθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 2014. Ένα νέο και δυναμικό εμπορικό σήμα, η Goby διακρίνεται από την αυθεντικότητα των εκτυπώσεων που χρησιμοποιεί. Φορτωμένες από συγκίνηση και έχοντας μοτίβα για να αναδείξουν τα πιο όμορφα συναισθήματα, οι εκτυπώσεις της μάρκας κατάφεραν να προσελκύσουν συμπάθεια πέρα από τα σύνορα, πετυχαίνοντας την παγκόσμια αναγνώριση. Με μια αυθεντική αντίληψη, ποιοτικές εκτυπώσεις και τα πιο ελκυστικά σχέδια παπουτσιών, η Goby θεωρείται σήμερα ένα από τα πιο χαρισματικά και πρωτότυπα εμπορικά σήματα στην αγορά, με τη διαχείριση κάθε συλλογής να προσθέτει στυλ και ενθουσιασμό στις ζωές των πελατών της .

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.