Βάση για καυτά σκεύη Winter wonderland

SKU: 3100841
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 30 Ιουνίου έως 07 Ιουλίου
Οφέλη:
  • 0.09 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
9 99 13 82 RRP ?
  • -20% ΚΩΔΙΚΟΣ: SUMMER20GR Συνδέσου στο λογαριασμό σου για να λάβεις έκπτωση
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
ύψος 9 εκ/διάμετρος 18.5 εκ
Βάρος:
0,906 Kg
Υλικό:
σκυρόδεμα
Χρώμα:
γκρι
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
DIO - Only for you
Η Dio - Only for you είναι μια γερμανική μάρκα που στοχεύει να προσφέρει διαφοροποιημένες λύσεις για τη διακόσμηση του σπιτιού. Τα προϊόντα της απευθύνονται σε διάφορα στυλ που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε πελάτη. Κορνίζες, κεριά, κομψά δοχεία ή διακοσμητικά τοίχου είναι όλα τα στοιχεία που θα φέρουν έναν εξατομικευμένο αέρα στο δωμάτιο. Ταυτόχρονα, τα προϊόντα Dio - Only for you σχεδιάζονται και επιλέγονται προσεκτικά, η κατασκευή είναι υψηλής ποιότητας και η επιλογή των υλικών γίνεται με υπεύθυνο τρόπο. Ανακαλύψτε τις λεπτομέρειες που κάνουν το σπίτι σας ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.