• απομένουν 3 αντικείμενα
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 15 Ιουνίου έως 27 Ιουνίου
  • Το προϊόν θα παραδοθεί από Spania.
Οφέλη:
  • 0.39 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
39 99 63 88 RRP ?
Προδιαγραφές
Title
Value
Βάρος:
1.3 Kg
Υλικό:
430 Ατσάλι
Σετ:
6 κουτάλια, L20.3 cm το καθένα
6 πιρούνια, L20.6 cm το καθένα
6 μαχαίρια, L22.7 cm το καθένα
6 κουταλάκια, L13.7 cm το καθένα
Κριτικές
5.00
1 Κριτικές
5 Αστέρια (1)
4 Αστέρια (0)
3 Αστέρια (0)
2 Αστέρια (0)
1 Αστέρι (0)
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Οδηγίες
Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων: όχι
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φούρνο μικροκυμάτων: όχι
Bergner
Η Bergner είναι μια μάρκα που πουλάει μαγειρικά εργαλεία και μαγειρικά σκεύη, που ιδρύθηκε το 1999 και είναι σήμερα παρούσα σε αγορές σε όλο τον κόσμο. Γερμανική ποιότητα, ακρίβεια, καινοτομία και ευελιξία - αυτές είναι οι αρχές με στις οποίες το brand δημιουργεί κάθε προϊόν στο τεράστιο χαρτοφυλάκιό του. Τα προϊόντα Bergner προσφέρουν δημιουργικές και υγιεινές λύσεις για την καθημερινή ζωή και απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ερασιτέχνες.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.