Χαλί Cocktail 80x300 cm

SKU: 3178401
  • Εταιρεία: Flair
  • Πωλήθηκε και παραδόθηκε από τον/την: VIVRE DECO
Οφέλη:
  • 0.74 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν αποστολή σε όλη τη χώρα για παραγγελίες που πληρώνονται προκαταβολικά πάνω από 55 ευρώ.
74 99 92 65 RRP ?
Μη διαθεσιμο στοκ
  • Αυτό το προϊόν επωφελείται από δωρεάν αποστολή με πληρωμή μέσω κάρτας
Περιγραφή
  • Τύπος κατασκευής χαλιού: Φτιαχμένο στη μηχανή
  • Κατάλληλο για θερμαινόμενα δάπεδα: όχι
Προδιαγραφές
Title
Value
Μέγεθος:
80x300 cm (μήκος 300 εκ/πλάτος 80 εκ/ύψος 1.2 εκ)
Βάρος:
5.4 Kg
Υλικό:
100% πολυπροπυλένιο, πυκνότητα 2250 g / m2
Χρώμα:
μπλε σκούρο
Κατάλληλο για θερμαινόμενα δάπεδα
όχι
Σχήμα χαλιού
διάδρομος
Μοντέλο χαλιού
βίντατζ
Μέθοδος κατασκευής
υφαντό σε μηχανή
Παιδικά σχέδια
όχι
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Οδηγίες
Κατά το άνοιγμα, εκτυλίξτε ξανά το χαλί σας και αφήστε το σε ένα ζεστό δωμάτιο για 24 ώρες πριν το τοποθετήσετε. Αυτό θα βοηθήσει στη μείωση των ρυτίδων και του κυρτώματος από τη συσκευασία. Μια μικρή ποσότητα απώλειας ινών είναι φυσιολογική σε ένα νέο χαλί . Χρησιμοποιήστε ένα αντιολισθητικό πατάκι για να διατηρήσετε το χαλί σας στη θέση του και να παρέχει επιπλέον προστασία για σκληρά δάπεδα. Πριν χρησιμοποιήσετε προϊόντα καθαρισμού στο χαλί σας, δοκιμάστε πρώτα μια εμφανή περιοχή για αντοχή στο χρώμα. Μην τραβάτε χαλαρά σπειρώματα, παρακαλώ κόψτε προσεκτικά με ψαλίδι για να το αφαιρέσετε. Αποφύγετε την παρατεταμένη έκθεση στο άμεσο ηλιακό φως, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει εξασθένιση ορισμένων βαφών . Γυρίστε τακτικά το χαλί σας για να εξασφαλίσετε ομοιόμορφη φθορά. Καθαρίστε αμέσως τους λεκέδες με ένα καθαρό, στεγνό λευκό πανί - μην τρίβετε, μην τρίβετε. Για την κατασκευή αυτού του χαλιού χρησιμοποιείται λάτεξ. Μπορεί να υποβληθεί σε ηλεκτρική σκούπα προσεκτικά με χρήση δαπέδου ή βούρτσας.
Χρήση λευκαντικού: όχι
Μπορεί να στεγνωθεί με φυγοκέντριση: όχι
Επαγγελματικός καθαρισμός: όχι
Πλυντήριο ρούχων: όχι
Πλύσιμο στο χέρι: όχι
Flair
Η Flair Rugs, που ιδρύθηκε το 1984, είναι η νούμερο ένα σε πωλήσεις εταιρεία χαλιών, προμηθεύοντας μεγάλους λιανοπωλητές στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο. Στη Flair είμαστε παθιασμένοι με τα χαλιά, δεν αρκούμαστε στο να ακολουθούμε τις τάσεις, βοηθάμε στη διαμόρφωση τους. Από μοντέρνα χαλιά αιχμής έως πιο παραδοσιακά σχέδια και σε πολλές υφές, χρώματα και ποιότητες, χρησιμοποιούμε την εμπειρία μας για να συνδυάσουμε υλικά και σχεδιασμό με τρόπο που προσφέρει συναρπαστικά και εμπνευσμένα χαλιά.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.