Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 08 Ιουλίου έως 20 Ιουλίου
  • Το προϊόν θα παραδοθεί από Italia.
Οφέλη:
  • 0.3 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
30 99 99 80 RRP ?
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 11 εκ/πλάτος 1.5 εκ/ύψος 19 εκ
Βάρος:
0,160 Kg
Υλικό:
100% δέρμα
Χρώμα:
καφέ
Παιδικά σχέδια
όχι
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Mangotti
Η Mangotti είναι μια ιταλική μάρκα τσαντών και αξεσουάρ από φυσικό δέρμα υψηλής ποιότητας, που διακρίνονται από τα καλύτερα υλικά και τα δυνατά ραψίματα. Κάτι που χρειάζεται να έχει οποιαδήποτε σύγχρονη ντουλάπα, η Mangotti προσφέρει εξελιγμένες συλλογές με ένα διαχρονικό design που ξεχωρίζει για την κομψότητα και την πρωτοτυπία. Ιδανικά για τις σύγχρονες γυναίκες και τον μοντέρνο τρόπο ζωής που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό, τα προϊόντα Mangotti είναι μια αποκλειστική, ευέλικτη και αυθεντική επιλογή.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.