Χαλί Spectrum 66x300 cm

SKU: 3511060
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 11 Ιουλίου έως 21 Ιουλίου
  • Το προϊόν θα παραδοθεί από Olanda.
Οφέλη:
  • 0.7 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν αποστολή σε όλη τη χώρα για παραγγελίες που πληρώνονται προκαταβολικά πάνω από 55 ευρώ.
70 99
  • Αυτό το προϊόν επωφελείται από δωρεάν αποστολή με πληρωμή μέσω κάρτας
Περιγραφή
  • Τύπος κατασκευής χαλιού: Φτιαχμένο στη μηχανή
  • Κατάλληλο για θερμαινόμενα δάπεδα: ναι
Προδιαγραφές
Title
Value
Μέγεθος:
66x300 cm (μήκος 300 εκ/πλάτος 66 εκ/ύψος 1.1 εκ)
Βάρος:
4.7 Kg
Υλικό:
100% πολυπροπυλένιο, Πυκνότητα υφάσματος (gsm): 2350
Χρώμα:
Πολύχρωμο
Κατάλληλο για θερμαινόμενα δάπεδα
ναι
Σχήμα χαλιού
διάδρομος
Μοντέλο χαλιού
αφηρημένο
Μέθοδος κατασκευής
υφαντό σε μηχανή
Παιδικά σχέδια
όχι
Κριτικές
5.00
1 Κριτικές
5 Αστέρια (1)
4 Αστέρια (0)
3 Αστέρια (0)
2 Αστέρια (0)
1 Αστέρι (0)
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Οδηγίες
Κατά το άνοιγμα, εκτυλίξτε ξανά το χαλί σας και αφήστε το σε ένα ζεστό δωμάτιο για 24 ώρες πριν το τοποθετήσετε. Αυτό θα βοηθήσει στη μείωση των ρυτίδων και του κυρτώματος από τη συσκευασία . Χρησιμοποιήστε ένα αντιολισθητικό πατάκι για να διατηρήσετε το χαλί σας στη θέση του και να παρέχει επιπλέον προστασία για σκληρά δάπεδα . Πριν χρησιμοποιήσετε προϊόντα καθαρισμού στο χαλί σας, δοκιμάστε πρώτα μια εμφανή περιοχή για αντοχή στο χρώμα . Μην τραβάτε χαλαρά σπειρώματα, παρακαλώ κόψτε προσεκτικά με ψαλίδι για να το αφαιρέσετε . Αποφύγετε την παρατεταμένη έκθεση στο άμεσο ηλιακό φως, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει εξασθένιση ορισμένων βαφών . Γυρίστε τακτικά το χαλί σας για να εξασφαλίσετε ομοιόμορφη φθορά . Καθαρίστε αμέσως τις διαρροές λεκέδες με ένα καθαρό, στεγνό λευκό πανί - μην τρίβετε . Μια μικρή ποσότητα απώλειας ινών είναι φυσιολογική σε ένα νέο χαλί . Για την κατασκευή αυτού του χαλιού χρησιμοποιείται λάτεξ. Μπορεί να υποβληθεί σε ηλεκτρική σκούπα προσεκτικά με χρήση δαπέδου ή βούρτσας. Χρήση λευκαντικού: όχι
Μπορεί να στεγνωθεί με φυγοκέντριση: όχι
Επαγγελματικός καθαρισμός: όχι
Πλυντήριο ρούχων: όχι
Πλύσιμο στο χέρι: όχι
Flair Rugs
H Flair Rugs είναι μια βρετανική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1984, και έγινε σήμερα ηγέτης στην συγκεκριμένη αγορά. Το τέλειο design είναι μόνο η μισή ιστορία ενός προϊόντος, αυτή είναι η φιλοσοφία βάση της οποίας το brand προσφέρει στους πελάτες του χαλιά φτιαγμένα με προσοχή και έμφαση στις λεπτομέρειες. Με μοτίβα στιλιστικά προαρμοσμένα για οποιοδήποτε τύπο εσωτερικού χώρου και ποκιλιά στην υφή, τα χαλιά Flair Rugs πάνε ένα βήμα πιο μακριά από την μόδα, όντας ένα trendsetter στον τομέα στην Μεγάλη Βρετανία αλλά και στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.