• Γρήγορη παράδοση
Οφέλη:
  • 1.16 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν αποστολή σε όλη τη χώρα για παραγγελίες που πληρώνονται προκαταβολικά πάνω από 55 ευρώ.
116 99 297 43 RRP ?
Μη διαθεσιμο στοκ
  • Αυτό το προϊόν επωφελείται από δωρεάν αποστολή με πληρωμή μέσω κάρτας
Περιγραφή
Το προϊόν έχει αντικέ φινίρισμα και διακρίνεται μέσα από ένα διαφορετικά ερμηνευμένο βιομηχανικό στυλ, Είναι εύκολο να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε τύπο εσωτερικού χώρου.
Τo προϊόν είναι χειροποίητο.
Χάρη της φυσικής εμφάνισης του ξύλου, συντηρημένου και αξιοποιημένου με αυστηρότητα, οι αποχρώσεις και το σχέδιο μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς από αυτές που εμφανίζονται στην εικόνα.
Το ύψος του προϊόντος είναι ρυθμιζόμενο μεταξύ: 70-%d cm.
Μέγιστο υποστηριζόμενο βάρος: 60 kg.
Το ξύλο που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του προϊόντος αποκτάται από υπεύθυνη υλοτόμηση, χωρίς να έχει αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον.
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 30 εκ/πλάτος 50 εκ/ύψος 30 εκ/διάμετρος 30 εκ
Βάρος:
24.0 Kg
Υλικό:
μασίφ ξύλο μάνγκο, ανακυκλωμένο σίδερο
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Οδηγίες
Το προϊόν απαιτεί συναρμολόγηση.
Indian Hub
Η Ινδία είναι το σπίτι σε μια αξιόλογη ποικιλία από παραδοσιακές τέχνες. Τα αντικείμενα παραδοσιακής χειροτεχνίας φέρουν μαζί τους αιώνες μαγείας κεντιμένη στα μοτίβα και τα σχέδια που χρησιμοποιούνται. Η διαφορετική ινδική κουλτούρα, ο τρόπος ζωής, οι παραδόσεις και οι γεωγραφικές συνθήκες, όλα συνέβαλαν σε αυτή την απολύτως θεϊκή τέχνη. Η Indian Hub προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των προϊόντων που διατίθενται διεθνώς, εμπνευσμένα από την εξωτική Ινδία. Το ευρύ φάσμα περιλαμβάνει σετ τραπεζιού, ντουλάπια, κονσόλες τηλεόρασης, γραφεία, μπαούλα και κουτιά, κηροπήγια και πολλά άλλα προϊόντα. Τα προϊόντα από ξύλο παράγονται κυρίως από ξύλου sheesha (Indian τριανταφυλλιάς), αλλά και από ξύλο ακακίας ή teak. Ιndian Hub έχει την έδρα της στη νότια Ινδία, Jodhpur, όπου παρακολουθούνται σύνολο των δραστηριοτήτων της. Πρόσφατα ονομάσan εκπρόσωπος στο Λονδίνο για να κατανοήσουn καλύτερα τις ανάγκες των πελατών και να φέρoυν ινδικά προϊόντα ποιότητας στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.