• Εταιρεία: IPAC
  • Πωλήθηκε και παραδόθηκε από τον/την: VIVRE DECO
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 29 Ιουνίου έως 06 Ιουλίου
Οφέλη:
  • 0.1 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
10 99 15 90 (-30%) ?
  • -15% ΚΩΔΙΚΟΣ: EXTRA15GR Συνδέσου στο λογαριασμό σου για να λάβεις έκπτωση
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
ύψος 8.4 εκ/διάμετρος 23.9 εκ
Βάρος:
0,261 Kg
Υλικό:
ανοξείδωτο ατσάλι
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Οδηγίες
Μπορεί να πλυθεί σε πλυντήριο πιάτων.
IPAC
Εδώ και πάνω από 70 χρόνια ιδρύθηκε ένα μικρό εργαστήριο στη μεσαιωνική καρδιά της Πιστόια στην Τοσκάνη. Ο Guido Chiti, ιδρυτής της IPAC, προ-παππούς και ανταποκριτής της IPAC, μετέφερε την παραγωγή στην πανέμορφη ύπαιθρο της Τοσκάνης ανάμεσα σε παλιούς ελαιώνες και παλιά σπίτια: έτσι μια από τις σημαντικότερες βιομηχανίες οικιακών ειδών γεννήθηκε στο κέντρο της Ιταλίας. Η IPAC εκτελεί έναν πλήρη κύκλο βιομηχανίας: από την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν. Η εταιρεία ειδικεύεται στον ανοξείδωτο χάλυβα και τις πιο εκλεπτυσμένες τεχνικές εκτέλεσης που της επέτρεψαν να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της παγκοσμιοποίησης χωρίς να χάσει τον ρυθμό της. Το πάθος είναι αυτό που ορίζει την εταιρεία. Από τα εργαλεία μέχρι τα σκεύη κουζίνας , όλα τα απαραίτητα για την προετοιμασία του τραπεζιού προσφέρονται με ενθουσιασμό και δημιουργικότητα από την ιταλική εταιρεία.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.