Χρώμα
ανοιχτό ροζ
κόκκινο
μαύρο
μπεζ
μπλε
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 14 Ιουνίου έως 24 Ιουνίου
  • Το προϊόν θα παραδοθεί από Italia.
Οφέλη:
  • 0.68 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν αποστολή σε όλη τη χώρα για παραγγελίες που πληρώνονται προκαταβολικά πάνω από 55 ευρώ.
68 99 312 83 RRP ?
  • Αυτό το προϊόν επωφελείται από δωρεάν αποστολή με πληρωμή μέσω κάρτας
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 20 εκ/πλάτος 8 εκ/ύψος 30 εκ
Βάρος:
0,860 Kg
Υλικό:
100% δέρμα αγελάδας
Χρώμα:
μπλε
Παιδικά σχέδια
όχι
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Carla Ferreri
Η συλλογή Carla Ferreri εκπληρώνει τις επιθυμίες των γυναικών για προσωπική έκφραση στον τρόπο ζωής τους. Οι εκλεπτυσμένοι πελάτες μπορούν να βρουν στη συλλογή Carla Ferreri μία κομψότητα συνεχώς ανανεωμένη. Tσάντες, τσαντάκια ή clutch, σε θηλυκές φόρμες, στυλ χωρίς όρια, εξαιρετικά σύγχρονες, όλα αυτά οφείλονται στη συνεχή έρευνα στη βελτίωση της τεχνολογίας και του σχεδιασμού. Με ιδιαίτερη έμφαση σε όμορφα κοψίματα, υφάσματα υψηλής ποιότητας και σχεδίαση αιχμής, οι σχεδιαστές της Carla Ferreri δημιούργησαν τα σωστά αξεσουάρ για κάθε τύπο γυναίκας.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.