• απομένουν 2 αντικείμενα
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 30 Ιουνίου έως 07 Ιουλίου
Οφέλη:
  • 0.14 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
14 99 15 63 RRP ?
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 15 εκ/πλάτος 5 εκ/ύψος 15 εκ/διάμετρος 15 εκ
Βάρος:
0,237 Kg
Υλικό:
γυαλί, 75% ψευδάργυρος, 20% σίδερο, 5% επαργυρωμένο λακαρισμένο ατσάλι
Κριτικές
5.00
1 Κριτικές
5 Αστέρια (1)
4 Αστέρια (0)
3 Αστέρια (0)
2 Αστέρια (0)
1 Αστέρι (0)
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Οδηγίες
Πλύσιμο στο χέρι.
Να μην χρησιμοποιηθεί σε φούρνο μικροκυμάτων.
Hermann Bauer
Η εταιρεία Hermann Bauer ανοίγει τις πόρτες της το 1863, καταφέρνοντας με την πάροδο του χρόνου να επιβληθεί ως σεβαστή μάρκα λόγω της εξαιρετικής ποιότητας, της αντοχής στο χρόνο και της κομψότητας των ειδών που προορίζονται για δείπνο. Η πηγή έμπνευσης αυτής της συλλογής ήταν το Μουσείο South Kensington στο Λονδίνο, από όπου ο δημιουργός της πήρε τη φινέτσα των εκθεμάτων και τη δεξιοτεχνία των λεπτομερειών.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.