• Εταιρεία: Artex
  • Πωλήθηκε και παραδόθηκε από τον/την: VIVRE DECO
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 29 Ιουνίου έως 06 Ιουλίου
Οφέλη:
  • 0.08 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
8 99 10 42 RRP ?
  • -15% ΚΩΔΙΚΟΣ: EXTRA15GR Συνδέσου στο λογαριασμό σου για να λάβεις έκπτωση
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 32 εκ/πλάτος 10 εκ/ύψος 32 εκ/διάμετρος 32 εκ
Βάρος:
0,520 Kg
Υλικό:
χρωμιωμένο μέταλλο
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Artex
Ιδρύθηκε το 1970, η εταιρεία μας έχει εξειδικευτεί στην παραγωγή μεταλλικών ειδών, επιχρωμιωμένων και επικαλυμμένων με PE. Από την αρχή, η παραγωγή διαφοροποιείται σε τρεις βασικούς τομείς: οικιακά είδη, αξεσουάρ ποδηλάτων και εξαρτήματα για ψύξη. Βρισκόμαστε στην Cassola, στην επαρχία Βιτσέντσα της Ιταλίας, έχουμε έκταση 25.000 τετραγωνικών μέτρων εκ των οποίων τα 15.000 καλύπτονται, όπου παράγουμε τα περισσότερα από τα αντικείμενά μας. Μετά από αρκετό καιρό μεταφέραμε την παραγωγή ορισμένων ειδών σε εξωτερικές εταιρείες που συνεργάζονται μαζί μας με την άδειά μας και υπό τον έλεγχο ποιότητας, κατασκευάζοντας τα δικά μας μοντέλα Artex, αποκλειστικά και κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Αυτή η πολιτική, σε συνδυασμό με 50 χρόνια εμπειρίας παραγωγής, μας επέτρεψε να διατηρήσουμε ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας, το οποίο ήταν πάντα ο κύριος στόχος μας. Επιπλέον, προσφέρουμε μεγάλη ευελιξία, γρήγορη και ακριβή επίτευξη προμήθειας παραγγελιών με πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Ο τομέας των νοικοκυριών είχε μια εξαιρετική ανάπτυξη και σήμερα προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως καροτσάκια, είδη κουζίνας, αξεσουάρ μπάνιου, σκάλες, στεγνωτήρια ρούχων, προϊόντα ανακύκλωσης απορριμμάτων και συσκευές. Η συνεχής έρευνα για νέα σχέδια οδήγησε στην επιτυχία των προϊόντων μας που είναι γνωστά στις διεθνείς αγορές, όπου είμαστε παρόντες και δραστηριοποιούμαστε μέσω τοπικών διανομέων.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.