Μέγεθος
  • Απομένει 1 αντικείμενο
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 14 Φεβρουαρίου έως 24 Φεβρουαρίου
  • Το προϊόν θα παραδοθεί από Romania.
Οφέλη:
  • 0.53 πόντοι Vivre i
  • Επιστροφή χωρίς επιβάρυνση εντός 14 ημερών
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
5399 56.4 RRP ?
Περιγραφή
Οι εικόνες είναι για παρουσίαση, το αναφερόμενο προϊόν είναι τo προστατευτικό στρώματος.
Το προστατευτικό στρώματος έχει 2 κύρια χαρακτηριστικά: προστατεύει το στρώμα, αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής του και ενισχύοντας την ευχαρίστηση του ύπνου.
Σας δίνει επιπλέον άνεση και αυξάνει τον εξαερισμό κατά τη διάρκεια του ύπνου.
Σε αντίθεση με το βαμβάκι, το μπαμπού απορροφά 40% περισσότερη υγρασία, αλλά την εκλύει άμεσα στο περιβάλλον, αποτελώντας ιδανική επιλογή για άτομα με προβλήματα ιδρώτα κατά τη διάρκεια του ύπνου.
Με φυσικές αντιαλλεργικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες, η ίνα μπαμπού συνιστάται για άτομα με αλλεργίες ή ευαίσθητο δέρμα.
Έχει σύστημα σταθεροποίησης με λάστιχα στις γωνίες.
Προδιαγραφές
Title
Value
Μέγεθος:
90x200 cm (μήκος 200 εκ/πλάτος 90 εκ)
Βάρος:
1.1 Kg
Υλικό:
100% ίνες μπαμπού, γέμιση από 100% βαμβάκι από ίνες μπαμπού
Χρώμα:
πράσινο
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Αυτό το προϊόν μπορεί να επιστραφεί δωρεάν σε 14 ημέρες από την παραλαβή του δέματος
Οδηγίες
Πλύσιμο στο πλυντήριο έως τους 30 βαθμούς Κελσίου.
Να μην στεγνωθεί με φυγοκέντρηση.
Να μην σιδερωθεί.
Να μην χρησιμοποιηθεί λευκαντικό.
Green Future
Η GREEN FUTURE Group είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ειδών ύπνου στη Ρουμανία. Ιδρύθηκε το 2004, η εταιρεία χτίστηκε γύρω από έναν πυρήνα νέων και δυναμικών ανθρώπων. Η πολιτική της εταιρείας για το Green Future προέρχεται από μια τεράστια εμπειρία που αποκτήθηκε σε περισσότερα από 10 χρόνια δραστηριότητας στους τομείς της άνεσης. Έχουν βάλει στην πρώτη θέση αξία και την αριστεία και έχουν δημιουργήσει προϊόντα που χαρακτηρίζονται από υψηλής ποιότητας υλικά για να σας προσφέρουν έναν υγιή και ξεκούραστο ύπνο.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.