Μέγεθος
Οφέλη:
  • 1.31 πόντοι Vivre i
  • Επιστροφή χωρίς επιβάρυνση εντός 14 ημερών
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη την χώρα για τις παραγγελίες άνω των 55 ευρώ.
13199 159.99 (-17%) ?
Μη διαθεσιμο στοκ
  • Τελευταίες ώρες! Εφάρμοσε το BF40GR στο καλάθι για 40% επιπλέον έκπτωση σε αυτό το προϊόν!
Περιγραφή
Οι εικόνες είναι για παρουσίαση, το αναφερόμενο προϊόν είναι τo προστατευτικό στρώματος.
Το προστατευτικό στρώματος έχει 2 κύρια χαρακτηριστικά: προστατεύει το στρώμα, αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής του και ενισχύοντας την ευχαρίστηση του ύπνου. σας δίνει επιπλέον άνεση και αυξάνει τον εξαερισμό κατά τη διάρκεια του ύπνου.
Η γέμιση γίνεται από νανοΐνες, η μόνη συνθετική ίνα που είναι πολύ κοντά στις ιδιότητες των πούπουλων χήνας: θερμική άνεση, απαλότητα, ελαστικότητα, αερισμό. Επιπλέον είναι ιδανικό για τους αλλεργικούς.
Τα προστατευτικά Green Future στερεώνονται με λάστιχο στις 4 γωνίες του στρώματος.
Προδιαγραφές
Title
Value
Μέγεθος:
180x200 cm (μήκος 200 εκ/πλάτος 180 εκ)
Βάρος:
2.4 Kg
Υλικό:
εξωτερικό από 100% βαμβάκι, η γέμιση γίνεται από νανοΐνες
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Αυτό το προϊόν μπορεί να επιστραφεί δωρεάν σε 14 ημέρες από την παραλαβή του δέματος
Οδηγίες
Πλύσιμο στο πλυντήριο έως τους 30 βαθμούς Κελσίου.
Να μην στεγνωθεί με φυγοκέντρηση.
Να μην σιδερωθεί.
Χωρίς χρήση λευκαντικού.
Green Future
Η GREEN FUTURE Group είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ειδών ύπνου στη Ρουμανία. Ιδρύθηκε το 2004, η εταιρεία χτίστηκε γύρω από έναν πυρήνα νέων και δυναμικών ανθρώπων. Η πολιτική της εταιρείας για το Green Future προέρχεται από μια τεράστια εμπειρία που αποκτήθηκε σε περισσότερα από 10 χρόνια δραστηριότητας στους τομείς της άνεσης. Έχουν βάλει στην πρώτη θέση αξία και την αριστεία και έχουν δημιουργήσει προϊόντα που χαρακτηρίζονται από υψηλής ποιότητας υλικά για να σας προσφέρουν έναν υγιή και ξεκούραστο ύπνο.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.