Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 07 Οκτωβρίου έως 19 Οκτωβρίου
  • Το προϊόν θα παραδοθεί από Turcia.
Οφέλη:
  • 1.85 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 100 ευρώ .
61 99 76 11 RRP ?
Περιγραφή
Διαθέτει 7 διαμερίσματα για μαχαιροπίρουνα.
Το μπαμπού, εκτός από ένα οικολογικό υλικό, αποδείχθηκε πολύ λειτουργικό, εύκολο να επεξεργαστεί, καλαίσθητο και εξαιρετικά ανθεκτικό και διαρκείας (το μπαμπού είναι 3 φορές πιο ανθεκτικό από άλλους τύπους ξύλου). Εκτός αυτών, το μπαμπού είναι ένα ελαφρύ υλικό, φιλικό προς το περιβάλλον και αβλαβές για τον οργανισμό. Λόγω των αντιβακτηριδιακών ιδιοτήτων του, το μπαμπού χρησιμοποιείται πολύ συχνά στην παραγωγή μαγειρικών σκευών.
Το στήριγμα είναι επεκτάσιμο μέχρι 52 cm.
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 35 εκ/πλάτος 30 εκ/ύψος 7 εκ
Βάρος:
1.8 Kg
Υλικό:
ξύλο μπαμπού
Έγγραφα
Πλύσιμο στο χέρι.
bambum
Η Gamamobel είναι μια οιγοφενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1970 στην Ισπανία, εξειδικεύεται στην παραγωγή επίπλων και ταπετσαριών. Το κάθε κομμάτι έπιπλου παρακολουθείται με προσοχή κατά την διάρκεια της παραγωγής, μέχρι την τελειοποίση του, με άψογη εμφάνιση, έτοιμο για παράδοση.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.