Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 29 Ιουνίου έως 06 Ιουλίου
Οφέλη:
  • 0.07 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
7 99
  • -15% ΚΩΔΙΚΟΣ: EXTRA15GR Συνδέσου στο λογαριασμό σου για να λάβεις έκπτωση
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 10 εκ/πλάτος 12 εκ/ύψος 10 εκ/διάμετρος 9.7 εκ
Βάρος:
0,250 Kg
Υλικό:
πολυστυρένιο
Κριτικές
5.00
2 Κριτικές
5 Αστέρια (2)
4 Αστέρια (0)
3 Αστέρια (0)
2 Αστέρια (0)
1 Αστέρι (0)
Πληροφορίες προϊόντος
Title
Value
Επιστροφή:
Τα καλλυντικά που σφραγίζονται κατά τη στιγμή της πώλησης μπορούν να επιστραφούν μόνο εάν είναι σφραγισμένα.
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Compactor
Ιδρύθηκε στη βόρεια Γαλλία το 1983, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που συνδέεται με τις βόρειες ρίζες της, αλλά ταυτόχρονα είναι ανοιχτή στον κόσμο και είναι έτοιμη να κερδίσει τις νέες αγορές για πάντα. Κάθε νέο προϊόν ελέγχεται σχολαστικά πριν από την κυκλοφορία του στην αγορά. Από το βασικό κουτί από χαρτόνι έως τον πιο εξελιγμένο Compactor, τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη: τα υλικά, τα μεγέθη, τα χρώματα και τα τελειώματα εξετάζονται προσεκτικά και στη συνέχεια επιλέγονται σύμφωνα με τα κριτήρια σχεδιασμού και ποιότητας. Τα προϊόντα Compactor είναι λύσεις αποθήκευσης διαρκείας χάρη σε μια μοναδική ιδέα, παρέχοντας στα δωμάτια έξυπνη χρήση του χώρου.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.