Χωρητικότητα
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 23 Αυγούστου έως 30 Αυγούστου
Οφέλη:
  • 1.46 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 100 ευρώ .
48 99 56 40 RRP ?
Περιγραφή
Λόγω της αντικολλητικής μαρμάρινης στρώσης υψηλής ποιότητας, δεν απαιτεί λάδι ή λίπος, για μια υγιεινή διατροφή, και το προϊόν καθαρίζεται γρήγορα και εύκολα.
Συνολικό μήκος με λαβές: 36 cm.
Προδιαγραφές
Title
Value
Μέγεθος:
6.7 L (ύψος 19.5 εκ/διάμετρος 28 εκ)
Χωρητικότητα:
6.7 λίτρα
Βάρος:
2.1 Kg
Υλικό:
σφυρήλατο αλουμίνιο, αντικολλητική επίστρωση από μάρμαρο, καπάκι από γυαλί κα σιλικόνη, λαβές soft-touch από βακελίτη
Κριτικές
5.00
1 Κριτικές
5 Αστέρια (1)
4 Αστέρια (0)
3 Αστέρια (0)
2 Αστέρια (0)
1 Αστέρι (0)
Έγγραφα
Μπορεί να πλυθεί σε πλυντήριο πιάτων.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους συσκευών μαγειρέματος, καθώς και σε επαγωγική εστία.
Luigi Ferrero
Αυτό που ενώνει περισσότερα από 600 προϊόντα Luigi Ferrero είναι, πάνω από όλα, η ιδέα μιας σύγχρονης κουζίνας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε ακαταμάχητες προσφορές σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες σκευών κουζίνας: από εκείνες για την προετοιμασία, την κοπή και το μαγείρεμα φαγητού, σε εκείνες για σερβίρισμα και φαγητό, καθώς και για την αποθήκευση και την οργάνωση της κουζίνας. Δεν έχουμε ξεχάσει τα εργαλεία για την προετοιμασία και την εξυπηρέτηση των αγαπημένων σας ποτών: καφέ και τσάι.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.