Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 12 Ιουλίου έως 22 Ιουλίου
  • Το προϊόν θα παραδοθεί από Italia.
Οφέλη:
  • 0.53 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
53 99 67 70 RRP ?
Προδιαγραφές
Title
Value
Βάρος:
0,330 Kg
Υλικό:
ξύλο, μείγμα ορειχάλκου υψηλής ποιότητας και χαλκού, επάργυρωμένο σε στυλ Sheffield (ένας τρόπος επιμετάλλωσης του 18ου αιώνα, Αγγλία)
Σετ:
1 φαράσι με διαστάσεις 13x10xH3 cm
1 βούρτσα 8.5x 15 cm
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Royal Family
Η Royal Family γεννήθηλε περίπου πριν 30 χρόνια, μαζί με την αγορά χιλιάδων σαμπλόν, αυτοκίνητα, σχέδια και διαδικασίες παραγωγής ενός μικρού βρετανικού εργοστασίου με 800 προϊόντα στην περιοχη του Σέφιλντ. Τα σχέδια αναθεωρήθηκαν με μοντέρνο τρόπο, συνδιάζοντας την φαντασία του ιταλικού design και την αγγλοσαξονική παράδοση. Πριν την ίδρυση της εταιρείας Royal Family ήταν λίγοι αυτοί που ήξεραν στην Ιταλία την μέθοδο επιμετάλλωσης με ασήμι σε στυλ Σέφιλντ. Με την πάροδο του χρόνου, αυτά τα προϊόντα κέρδισαν την αναγνώριση χάρη στις μικρές ατέλειες, στα ζεστά χρώματα και έτσι μετατράπηκαν σε προϊόντα με υψηλή αξία. Οι πιο απαιτητικοί πελάτες και μεγάλοι διακοσμητές εσωτερικών χώρων κατάλαβαν την αξία του Σέφιλντ και η Royal Family έγινε ανεπιφύλακτα ηγέτης. Το brand θέλει να είναι σήμα κατατεθέν για αυτού που αγαπούν το σπίτι τους να είναι ζεστό και άνετο, γεμάτο αντικείμενα και ζωή, οπού η κομψότητα δεν είναι ποτέ κάτι το επίσημο. Επιπλέον, εκτός από τα αντικείμενα σε στυλ Σέφιλντ, η συλλογή περιλαμβάνει μια ευρύ σειρά από αντικείμενα πορσελάνης, κρύσταλλο, κεραμικά χειροποίητα ζωγραφισμένα και γυαλί. Ο συμβολισμός είναι πολύ σημαντικός και τα προϊόντα εμπνεύστηκαν από αρχαίους μύθους, λογοτεχνία και παραδόσεις. Αυτός είναι ο λόγος που αυτοί που αγοράζουν προϊόντα Royal Family αισθάνονται ότι δεν αγοράζουν ένα απλό αντικείμενο, αλλά συνδέονται μια ιδέα και με την φιλοσοφία πίσω από αυτο.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.