• Γρήγορη παράδοση
Οφέλη:
  • 0.37 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
37 02
Μη διαθεσιμο στοκ
Προδιαγραφές
Title
Value
Μέγεθος:
226 ml
Βάρος:
1.5 Kg
Υλικό:
γυαλί
Σετ:
6 ποτήρια διαφορετικών χρωμάτων, το καθένα με διαστάσεις D8.3xH9.5 cm και χωρητικότητα 226 ml
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Οδηγίες
Μπορεί να πλυθεί σε πλυντήριο πιάτων.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φούρνο μικροκυμάτων.
Rose & Tulipani
Στην ισπανική πόλη Έλτσε το 1929 γεννιέται ο Alfombas Hispania, ένα όνειρο τριών γενεών που θα αφιερωθεί στην κατασκευή χαλιών από φυσικά υλικά όπως το αγνό παρθένο μαλλί, το οποίο χάρη στην εμπειρία και την ικανότητα των υφαντών αναγνωρίζεται για την αντοχή τους. Η μεγάλη ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων, η πρωτοτυπία του σχεδιασμού αλλά και η ποιότητά τους μετατρέπουν την ιδανική πρόταση για το σπίτι σας.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.