• Εταιρεία: Boltze
  • Πωλήθηκε και παραδόθηκε από τον/την: VIVRE DECO
  • Γρήγορη παράδοση
Οφέλη:
  • 0.2 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
20 99 21 07 RRP ?
Μη διαθεσιμο στοκ
Περιγραφή
Είναι κατάλληλο για 4 κεριά.
Η εικόνα είναι για παρουσίαση, τα κεριά δεν περιλαμβάνονται.
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 28 εκ/πλάτος 13 εκ/ύψος 91 εκ
Βάρος:
0,976 Kg
Υλικό:
λακαρισμένος σίδηρος
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Boltze
Boltze είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα brand επίπλων και διακόσμησης στην Ευρώπη, που διακρίνεται από την γερμανική ποιότητα και αυστηρότητα . To brand έχει πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στα οποία έχει επιδείξει τεράστια προσοχή στην ποιότητα και την εστίαση ως προς τους πελάτες του. Η Boltze φέρνει στην αγορά εσωτερικά και εξωτερικά έπιπλα, διακοσμητικά, αξεσουάρ για το σπίτι και αποτελεσματικές και ανθεκτικές λύσεις διακόσμησης, ενώ ταυτόχρονα οι συλλογές της αποδεικνύουν κάθε φορά την τέλεια ισορροπία μεταξύ σχεδιασμού, λειτουργικότητας και ποιότητας.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.