Οφέλη:
  • 0.62 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν αποστολή σε όλη τη χώρα για παραγγελίες που πληρώνονται προκαταβολικά πάνω από 55 ευρώ.
62 13 236 04 RRP ?
Μη διαθεσιμο στοκ
  • Αυτό το προϊόν επωφελείται από δωρεάν αποστολή με πληρωμή μέσω κάρτας
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 39 εκ/πλάτος 20 εκ/ύψος 31 εκ
Βάρος:
0,760 Kg
Υλικό:
100% φυσικό δέρμα αγελάδας, μέταλλο
Χρώμα:
μπορντό
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Οδηγίες
Συνιστάται επαγγελματικός καθαρισμός.
Αποφύγετε την έκθεση για μεγάλο χρονικό διάστημα σε κακές καιρικές συνθήκες.
Luisa Vannini
Η Luisa Vannini είναι μια ιταλική μάρκα τσαντών και κοσμημάτων, διεθνώς αναγνωρισμένη για το εικονικό, διαχρονικό ύφος που δείχνει με κάθε συλλογή. Ένα σύμπαν κορυφαίας ποιότητας και πρωτοτυπίας, η μάρκα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων, κομψών και εξελιγμένων γυναικείων προϊόντων. Κάθε λεπτομέρεια είναι προσεκτικά σχεδιασμένη, προσφέροντας άπειρες παραλλαγές εξατομίκευσης οποιουδήποτε εξοπλισμού. Η Luisa Vannini είναι μια αυθεντική, κομψή και εκλεπτυσμένη μάρκα premium, μια πρωτότυπη και εμπνευσμένη επιλογή για να διεκδικήσει την προσωπικότητά σας.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.