• Εταιρεία: Edwin Jagger
  • Πωλήθηκε και παραδόθηκε από τον/την: VIVRE DECO
  • απομένουν 3 αντικείμενα
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 29 Ιουνίου έως 06 Ιουλίου
Οφέλη:
  • 0.16 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
16 99 26 96 RRP ?
  • -15% ΚΩΔΙΚΟΣ: EXTRA15GR Συνδέσου στο λογαριασμό σου για να λάβεις έκπτωση
Περιγραφή
Χρησιμοποιείται με σαπούνι ή κρέμα ξυρίσματος υψηλής ποιότητας που παρέχει πυκνό αφρό για την προετοιμασία της γενειάδας για βέλτιστα αποτελέσματα ξυρίσματος.
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
ύψος 10.6 εκ/διάμετρος 3.6 εκ
Βάρος:
0,047 Kg
Υλικό:
-
Πληροφορίες προϊόντος
Title
Value
Επιστροφή:
Τα καλλυντικά που σφραγίζονται κατά τη στιγμή της πώλησης μπορούν να επιστραφούν μόνο εάν είναι σφραγισμένα.
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Οδηγίες
Μετά τη χρήση, ξεπλύνετε τη βούρτσα ξυρίσματος με καθαρό νερό και αφήστε την να στεγνώσει φυσικά, σε ειδική βάση, σε ανοιχτό χώρο - αυτό βοηθά στην πρόληψη της μούχλας και της φθοράς λόγω υγρασίας.
Σεν συνιστάται να πιέζετε τη βούρτσα ξυρίσματος με τα δάχτυλά σας, επειδή με την πάροδο του χρόνου, τα τριχάκια μπορούν να αποσπαστούν από τη λαβή.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.