Καπιτονέ προστατευτικό στρώματος Waterproof 140x200 cm

SKU: 847823
Μέγεθος
  • Εταιρεία: Dilios
  • Πωλείται από: VIVRE DECO
  • Αποστέλλεται από: Artek-92 Ltd
Οφέλη:
  • 0.61 πόντοι Vivre i
20 34
Μη διαθεσιμο στοκ
  • Αυτό το προϊόν επωφελείται από δωρεάν αποστολή
Περιγραφή
Το υλικό είναι υγιεινό και μη αλλεργιογόνο.
Το προστατευτικό στρώματος είναι αδιάβροχο και στερεώνεται στο στρώμα με 4 ελαστικές ζώνες.
Προδιαγραφές
Title
Value
Μέγεθος:
140x200 cm (μήκος 200 εκ/πλάτος 200 εκ/ύψος 140 εκ)
Βάρος:
0,954 Kg
Υλικό:
100% μικροϊνες πολυεστέρα, μη υφασμένο ύφασμα από πολυπροπυλένιο, γέμιση με 100% ίνες Hollow από πολυεστέρα, αδιάβροχο πίσω μέρος από πολυπροπυλένιο
Έγγραφα
Πλύσιμο στο πλυντήριο έως τους 40 βαθμούς Κελσίου.
Dilios
Η DILIOS είναι μια διάσημη μάρκα, που δημιουργήθηκε από μια ομάδα επαγγελματιών, με 29 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των οικιακών υφασμάτων. Η μάρκα έχει σχεδιαστεί για άτομα που ενδιαφέρονται για την ποιότητα, την ποικιλία και την άνεση στο σπίτι. Ο κύριος στόχος και πολιτική της εταιρείας είναι η διατήρηση και ανάπτυξη της μάρκας DILIOS, η οποία είναι συνώνυμο των υψηλής ποιότητας κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Με την επωνυμία DILIOS εγγυόμαστε στους πελάτες μας πολυτελή υφάσματα οικιακής χρήσης, που παράγονται από ασφαλή και περιβαλλοντικά καθαρά εξαρτήματα.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.