Σετ 4 καπάκια ποδιών ζαρντινίερας Dehart

SKU: 881916
  • Εταιρεία: Catral
  • Πωλήθηκε και παραδόθηκε από τον/την: VIVRE DECO
  • Απομένει 1 αντικείμενο
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 30 Ιουνίου έως 07 Ιουλίου
Οφέλη:
  • 0.05 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
5 99
  • -20% ΚΩΔΙΚΟΣ: SUMMER20GR Συνδέσου στο λογαριασμό σου για να λάβεις έκπτωση
Περιγραφή
Είναι αξεσουάρ για το Κρεβάτι φύτευσης Urban από εδώ.
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 3.5 εκ/πλάτος 3.5 εκ/ύψος 2.5 εκ
Βάρος:
0,022 Kg
Υλικό:
πολυπροπυλένιο
Σετ:
4 πόδια ζαντινιέρας, το καθένα με το αναφερόμενο μέγεθος
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Catral
Η ιστορία της μάρκας Catral ξεκινά τη δεκαετία του 1920, με τα πρώτα πάνελ καλαμιών που σχεδιάστηκαν για κήπο και ανοιχτούς χώρους. Με το πέρασμα του χρόνου, η μάρκα δοκιμάζει όλο και περισσότερους τύπους υλικών και υφών σήμερα, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για εξωτερικούς χώρους: διακοσμητικά πάνελ, δάπεδα, διακοσμητικά, είδη DIY ή έπιπλα κήπου. Ηγέτης της αγοράς στην Ισπανία και την Πορτογαλία και ένα από τα πιο αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα παγκοσμίως, η Catral είναι ένα εμπορικό σήμα που προσφέρει συνεχώς νέες ολοκληρωμένες συλλογές με ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων αναμφισβήτητης ποιότητας, πρωτότυπα και πρακτικά.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.