Χρώμα
κόκκινο
μωβ
πράσινο
  • Απομένει 1 αντικείμενο
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 05 Ιουλίου έως 12 Ιουλίου
Οφέλη:
  • 0.2 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
20 99 36 92 RRP ?
  • -15% ΚΩΔΙΚΟΣ: EXTRA15GR Συνδέσου στο λογαριασμό σου για να λάβεις έκπτωση
Περιγραφή
Η λαβή είναι πτυσσόμενη.
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 24 εκ/πλάτος 34 εκ/ύψος 4 εκ
Βάρος:
0,640 Kg
Υλικό:
πολυπροπυλένιο, αλουμίνιο
Χρώμα:
πράσινο
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Viceversa
Το Viceversa είναι ένα ιταλικό εμπορικό σήμα που ιδρύθηκε το 1983, αφιερωμένο στα προϊόντα κουζίνας. Το εμπορικό σήμα διακρίνεται από το δονούμενο σχέδιό του, κάθε φορά προσεκτικά δουλεμένο, στο οποίο συνεργάζεται μια ομάδα παθιασμένων, παγκοσμίως αναγνωρισμένων σχεδιαστών. Προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για οποιαδήποτε κουζίνα, το Viceversa καταφέρνει να προσφέρει ένα απαράμιλλο στυλ προετοιμασίας και σερβιρίσματος των γευμάτων, μέσω δυναμικών, κομψών, εξαιρετικά πρωτότυπων και, κυρίως, φτιαγμένων από υλικά υψηλής ποιότητας. Με το Viceversa, κάθε μέρα είναι μια ιστορία χρωμάτων και των καλών διαθέσεων, και το μαγείρεμα γίνεται μια τέχνη και μια έκφραση του επαγγελματισμού και του ταλέντου.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.