Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 30 Ιουνίου έως 07 Ιουλίου
Οφέλη:
  • 0.18 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
18 99
  • -20% ΚΩΔΙΚΟΣ: SUMMER20GR Συνδέσου στο λογαριασμό σου για να λάβεις έκπτωση
Περιγραφή
Διαστάσεις προϊόντος διπλωμένο: 51x23xH13 cm.
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 23 εκ/πλάτος 11 εκ/ύψος 97 εκ
Βάρος:
1.0 Kg
Υλικό:
πλαστικό
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Freund Victoria
Τα πρώτα αγροτικά εργαλεία παρήχθησαν από την εταιρεία Wilhelm Abt στο Schorndorf, στην περιοχή Βυρτεμβέργης στη Γερμανία, κοντά στη Στουτγάρδη, πριν από περισσότερα από 100 χρόνια. Η εταιρεία έχει λάβει άλλες γερμανικές κατασκευαστές αγροτικών εργαλειών και έτσι γεννήθηκε η Freund Victoria 1989. Τις τελευταίες δεκαετίες, η εταιρεία έχει επικεντρωθεί στα προϊόντα της και έχει γίνει ο απόλυτος ειδικός για εργαλεία κήπου. Ένα από τα χαρακτηριστικά της εταιρείας ήταν η ποικιλία των προϊόντων. Οι ομάδες-στόχους που εδώ και χρόνια έχουν καθιερώσει αυστηρά τα πρότυπα για την παραγωγή ήταν επαγγελματίες χρήστες, όπως οι αγρότες, καλλιεργητές, οι καλλιεργητές φρούτων, κηπουροί, οικοδόμοι δρόμων και ούτω καθεξής. Όλοι τους είχαν συγκεκριμένη ζήτηση απαιτήσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την ανάπτυξη του προϊόντος. Από τις αρχές του 2002, η Freund Victoria έχει γίνει μέλος του ομίλου Johann Offner στην Αυστρία. Αυτή η σύνδεση δημιούργησε μία από τις καλύτερες παραγωγικές ομάδες εργαλείων κήπου της Ευρώπης.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.