Χρώμα
άσπρο
κίτρινο
κόκκινο
πορτοκαλί
πράσινο
τυρκουάζ
  • Απομένει 1 αντικείμενο
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 10 Οκτωβρίου έως 17 Οκτωβρίου
Οφέλη:
  • 1.55 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 100 ευρώ .
51 99 77 99 (-33%) ?
Περιγραφή
Διαθέτει αυτόματο κλείσιμο στο βρασμό και αυτόματο κλείσιμο με την έλλειψη νερού, κουμπί για να ανοίξετε το καπάκι, πώμα ροής, δείκτη στάθμης νερού, αφαιρούμενο φίλτρο ενάντια στα άλατα, κουμπί on/off με φωτεινή ένδειξη.
Έχει περιστροφόμενη βάση 360 βαθμούς, αντιολισθητική, με χώρο αποθήκευσης καλωδίων.
Ισχύς: 1850- 2200w.
Μήκος καλωδίου: 75 cm.
Προδιαγραφές
Title
Value
Μέγεθος:
1.75 L (μήκος 18 εκ/πλάτος 20 εκ/ύψος 25 εκ)
Βάρος:
1.5 Kg
Υλικό:
inox, πλαστικό ABS
Χρώμα:
κόκκινο
Κριτικές
5.00
1 Κριτικές
5 Αστέρια (1)
4 Αστέρια (0)
3 Αστέρια (0)
2 Αστέρια (0)
1 Αστέρι (0)
Έγγραφα
Εγγύηση: 2 χρόνια.
Viceversa
Το Viceversa είναι ένα ιταλικό εμπορικό σήμα που ιδρύθηκε το 1983, αφιερωμένο στα προϊόντα κουζίνας. Το εμπορικό σήμα διακρίνεται από το δονούμενο σχέδιό του, κάθε φορά προσεκτικά δουλεμένο, στο οποίο συνεργάζεται μια ομάδα παθιασμένων, παγκοσμίως αναγνωρισμένων σχεδιαστών. Προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για οποιαδήποτε κουζίνα, το Viceversa καταφέρνει να προσφέρει ένα απαράμιλλο στυλ προετοιμασίας και σερβιρίσματος των γευμάτων, μέσω δυναμικών, κομψών, εξαιρετικά πρωτότυπων και, κυρίως, φτιαγμένων από υλικά υψηλής ποιότητας. Με το Viceversa, κάθε μέρα είναι μια ιστορία χρωμάτων και των καλών διαθέσεων, και το μαγείρεμα γίνεται μια τέχνη και μια έκφραση του επαγγελματισμού και του ταλέντου.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.