Χαλί Chrome Blue 200x290 cm

SKU: 955677
  • Γρήγορη παράδοση
Οφέλη:
  • 4.37 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν αποστολή σε όλη τη χώρα για παραγγελίες που πληρώνονται προκαταβολικά πάνω από 100 ευρώ.
145 99 190 51 RRP ?
Μη διαθεσιμο στοκ
  • Αυτό το προϊόν επωφελείται από δωρεάν αποστολή με πληρωμή μέσω κάρτας
Περιγραφή
Αυτό το μονόχρωμο χαλί είναι ιδανικό για να δώσει μια νότα φυσικότητας και διακριτικής κομψότητας σε οποιοδήποτε χώρο.

Το χαλί μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θερμαινόμενα δάπεδα.
Το χαλί είναι ανθεκτικό σε εξωτερικούς παράγοντες όπως οι ακτίνες UV, το νερό και η υγρασία του εδάφους, ώστε μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Η αντοχή στις ακτίνες UV επιτρέπει τη διατήρηση των φυσικών χρωμάτων για πολύ καιρό.
Προδιαγραφές
Title
Value
Μέγεθος:
200x290 cm (μήκος 290 εκ/πλάτος 200 εκ/ύψος 0.5 εκ)
Βάρος:
10.0 Kg
Υλικό:
πολυπροπυλένιο, αντιολισθητική κάτω πλευρά, ύψος νημάτων: 6 mm, πυκνότητα 1500 γρ/τμ
Μέγεθος χαλιών (cm)
200x290
Σχήμα χαλιού
ορθογώνιο
Μοντέλο χαλιού
μονόχρωμο
Έγγραφα
Συνιστάται επαγγελματικός καθαρισμός.
Webtappeti
Η Webtappeti είναι ο ηγέτης στην Ιταλία στην online πώληση χαλιών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008 και είναι από τις πρώτες εταιρείες που πιστεύουν και επενδύουν σε αυτό το online σύστημα πωλήσεων. Η Webtappeti αξιολογεί προσεκτικά και επιλέγει τα καλύτερα χαλιά που διατίθενται στην αγορά για να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χαλιών υψηλής ποιότητας. Οι συλλογές περιλαμβάνουν μοντέρνα χαλιά, περσικά χαλιά, χαλιά σχεδιαστών, χαλιά για μωρά, ψάθες κουζίνας, χαλιά εξωτερικού χώρου για διακόσμηση βεράντας και κήπου. Όλα τα μοντέλα ερμηνεύονται ως μια μορφή τέχνης και γίνονται σε συνεργασία με ειδικούς σχεδιαστές. Η δουλειά και το πάθος πολλών χρόνων δραστηριότητας έχουν δημιουργήσει αυθεντικά αντικείμενα , σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις στο εσωτερικό design.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.