Παιχνίδι μνήμης Marine Matching

SKU: 960551
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 05 Οκτωβρίου έως 12 Οκτωβρίου
Οφέλη:
  • 0.47 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 100 ευρώ .
15 99 19 27 RRP ?
  • -10% CODE: EXTRA10GR Συνδέσου στο λογαριασμό σου για να λάβεις έκπτωση
Περιγραφή
περιέχει 24 κάρτες παιχνιδιών που απεικονίζονται θαλάσσια ζώα (2 για κάθε ζώο).
Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να ταιριάζει τα ίδια ζευγάρια θαλάσσιων ζώων.
Οι διαστάσεις που εμφανίζονται είναι της συσκευασίας.
το υλικό πιστοποιείται σύμφωνα με τα πρότυπα FSC (παγκόσμιο σύστημα πιστοποίησης διαχείρισης δασών).

Οδηγίες παιχνιδιού:
Τοποθετήστε τα κομμάτια στο τραπέζι με την όψη προς τα κάτω. γυρίστε κάθε τράπουλα και βάλτε την στη θέση της, επίσης με την όψη προς τα κάτω, προσπαθώντας να απομνημονεύετε την εικόνα που απεικονίζεται σε αυτό.
Συνεχίστε το παιχνίδι μέχρι να βρείτε το ζευγάρι.
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 12 εκ/πλάτος 30 εκ/ύψος 12 εκ/διάμετρος 12.4 εκ
Συνιστάται:
άνω των {ηλικία} ετών
Βάρος:
1.4 Kg
Υλικό:
ξύλο
Σετ:
24 κάρτες παιχνιδιού
Juguetes BP
Η Juguetes BP είναι μια ισπανική εταιρεία αφιερωμένη στη δημιουργία και εμπορία παιχνιδιών, η οποία ιδρύθηκε το 2010 και βρίσκεται δίπλα στους σημαντικότερους διανομείς ισπανικών παιχνιδιών. Η Juguetes BP έχει βασίσει την ανάπτυξή της στην καινοτομία, την ποιότητα και την υπεύθυνη εξυπηρέτηση. Οι γραμμές μας κυριαρχούν, κυρίως με εκπαιδευτικά παιχνίδια υψηλής ποιότητας. Είμαστε παρόντες, τόσο στην Ισπανία όσο και στην Ευρώπη, στα καλύτερα σημεία πώλησης, χάρη στην ομάδα πωλήσεών μας. Προς το παρόν, διανέμουμε την Οικολογική Άδεια WWF αποκλειστικά για την Ισπανία και την Πορτογαλία. Επιπλέον, διαθέτουμε τα δικά μας εκπαιδευτικά προϊόντα, τα οποία επιτρέπουν στα μικρά παιδιά να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.