Οφέλη:
  • 0.38 πόντοι Vivre i
  • Επιστροφή χωρίς επιβάρυνση εντός 14 ημερών
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
3899
Μη διαθεσιμο στοκ
Περιγραφή
Είναι κατάλληλο για το χειμώνα.
Προδιαγραφές
Title
Value
Μέγεθος:
180x220 cm (μήκος 220 εκ/πλάτος 180 εκ)
Βάρος:
1.5 Kg
Υλικό:
πάνω μέρος από μικροΐνες πολυεστέρα, κάτω μέρος από versoft πολυεστέρα, γέμιση από αντιαλλεργιογόνα πούπουλα με σιλικόνη, πυκνότητα 400 γρ/τμ
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Αυτό το προϊόν μπορεί να επιστραφεί δωρεάν σε 14 ημέρες από την παραλαβή του δέματος
Οδηγίες
Πλύσιμο στο πλυντήριο έως τους 40 βαθμούς Κελσίου.
HOME STILL
Το Home Still συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα κριτήρια για να δημιουργήσει μία ευχάριστη ατμόσφερα στο σπίτι. Η μάρκα περιέχει διάφορα προϊόντα για να εξασφαλίσει την άνεση που απαιτείται για σωστή ανάπαυση. Κατά το σχεδιασμό των Home Still μαξιλαριών, χρησημοποιήθηκαν αναπτυγμένες τεχνολογίες για να παρέχουν την απαραίτητη άνεση. Τα μαξιλάρια είναι κατασκευασμένα από αντιαλλεργικά υλικά ειδικά σχεδιασμένα εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή κυκλοφορία του αέρα έτσι ώστε να διατηρούνται τα μαξιλάρια αερισμένα. Η μάρκα Home Still προσφέρει επίσης μια ποικιλία από παιχνιδιάρικες κουβέρτες με ένα ξεχωριστές εκτυπώσεις που σας βοηθούν να μετατρέψετε το σπίτι σας σε ένα φιλόξενο χώρο. Η χνουδωτή και ευχάριστη αφή θα σας δώσει την αίσθηση χαλάρωσης και θα σας κάνει να γλιστρήσετε στο κρεβάτι σας για να χαλαρώσετε. Τα ροϊόντα Home Still κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Ρουμανίας και διαθέτουν εγγύηση ποιότητας.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.